OVER MIJ

Iedereen is gezegend met een of enkele talenten. Die talenten moet je ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Bij mij is dat de schrijverij, volleybal en klassieke muziek. 

Reeds dertig jaar begeef ik me in het communicatievak. Ik ben hoofd- en eindredacteur van (vak)tijdschriften, ik heb beurspresentaties gedaan, persberichten, folders en brochures geschreven, clubbladen geleid en zelfs een heus jubileumboek geschreven. Bovendien lees ik erg veel non-fictieboeken. Op mijn LinkedIn-account vind je meer informatie.

Ik mocht in mijn jonge jaren op nationaal topniveau volleyballen. Inmiddels ben ik gestopt en stel ik als trainer/coach alles in het werk om mijn kennis en ervaring te delen met volleyballende dames in de breedtesport.

Opgegroeid als zoon van een musicus leerde ik al vroeg de schoonheid van de klassieke muziek kennen. Koorzang, piano en kerkorgel waren en zijn mijn domein. Helaas heb ik de aanleg voor het beoefenen van de klassieke muziek niet volledig benut en ben ik blijven hangen op een leuk, maar amateuristisch niveau. 

En wie houdt er niet van reizen? Beroepsmatig houd ik me bezig met reizen en kamperen in Europa. Op aardig wat plekken in Europa ben ik geweest en mocht ik bezienswaardigheden bewonderen, authentieke eigenaardigheden ondergaan én erover schrijven. Daarnaast reis ik graag rond door de uitgestrekte en gevarieerde Verenigde Staten, een in alle opzichten bijzonder land.